İşlevsellik ve estetiğin uyumu – BAU 2023'de tekrar gerçekleşecek
Fuara çıkış yapan Jansen özellikle dizayna imzasını atarak Haziran 2022'deki Telescope etkinliğine bir köprü kuruyor. Jansen'e göre dizayn, işlevsellik ve estetiği uyumlu hale getirmek şu anlama geliyor: Olgunlaşan işlevsellik ile ürünlerdeki pratik kullanışlılık cazip bir görünümde birleşiyor. Bir binanın amacı, sakinlerine veya kullanıcılarına mümkün mertebe büyük konfor ve koruma sunmaktır; fakat aynı zamanda ortamla da bütünleşmeli, bir konsepti görünür kılmalı ve biçimiyle ikna etmelidir.
Bütünsel dizayn iddiası, zorunlu olan tüm normları karşılamak haricinde estetik ihtiyacını da büyük çapta dikkate alan Jansen'in ürünlerine de yansıyor. Çelik malzemesi, pencerelerin, kapıların ve cephelerin başka hiçbir malzemenin sağlayamayacağı boylarda, şekillerde ve yüzeylerde tasarlanmasını mümkün kılar. Bu sayede mimarlar ve metal imalatçılarına yönelik yaratıcı olanaklarda bir çeşitlililk yaratılır, mimari tanımlanır ve binalara eşsiz bir karakter kazandırılır.
BAU 2023'teki standımızı ziyaret ederek siz de buna ikna olabilirsiniz. Bizi Salon B1, Stand no. 320'de bulacaksınız. Kendini kanıtlamış çelik sistemlerinin yanı sıra, örneğin cepheyi yeniden tanımlayan serbest şekilli VISS³ cephesini, geleneksel boyutları artık geride bırakan battal boyda bir Janisol Arte 66 döner pencereyi veya bir kapının ayarını temelden basitleştiren, sezgisel ayarlı bir 3D bandını tanıtıyoruz.
Nisan 2023'te Münih'teki BAU 2023 sırasında bizi ziyaret etmenizden mutluluk duyarız. Jansen'deki dizayn konusunda şimdiden daha fazla bilgi almak isterseniz, konu sayfasına uğramanız yeterlidir.
BAU 2023'teki varlığımız hakkında size haberleri memnuniyetle iletiriz: